SomeMediaGroup
SomeMediaGroup

SomeMediaGroup

Mainoskuvaus yrityksestäsi? Ammattimainen mainos mediakäyttöön? Pientä sisältökuvausta sosiaaliseen mediaan? SomeMediaGroup tuottaa sekä videointi-materiaalit tarpeisiisi, niiden editoinnit että toivoessasi myös animoinnit. Kysy lisää siitä, miten animoinnit nostavat yrityksesi videon kilpailijoidesi yläpuolelle.

Kevytkoptereilla mahdollistetaan hyvin monipuolinen kuvaaminen jolle eniten rajoitteita asettaa oma mielikuvitus. Ilmakuva antaa perspektiiviä jota ei millään muulla saa ja näyttää yleiskuvan, mikä ei ole mahdollista maan pinnalta katsoen. Saat ympäristöstäsi uudenlaisen käsityksen ja huomaat asioita joita et aikaisemmin ole havainnut. Kopterilla voidaan kuvata sellaisista paikoista, mihin ei täysikokoisella kalustolla ole mahdollisuus päästä. Lintuperspektiivillä ja tehosteilla saadaan aikaan omaperäisyyttä ja näyttävyyttä! Ilmakuvaus on erinomainen tehokeino kaikenlaisiin videoprojekteihin ja tuotantoihin antaen niille aivan uudenlaisen ilmeen.

Hyvällä videolla voitte parantaa yrityksenne, tuotteidenne ja brändinne löydettävyyttä, lisätä potentiaalisten asiakkaiden mielenkiintoa juuri teidän yrityksenne palveluihin ja tuotteisiin, sekä muuttaa potentiaaliset asiakkaat kassavirraksi. Onnistuneella videolla tuot kiinnostuneet asiakkaat lähemmäs yritystänne.
Olemme ammattitaitoinen ja joustava yhteistyökumppani. Suunnittelemme, ideoimme, toteutamme ja julkaisemme tuotteet teille sopivissa kanavissa. Oli tarpeena mainosvideo, tapahtuman taltiointi, laajempi videotuotanto tai vaikkapa suora live-lähetys.

Te tunnette asiakkaanne, me heidän katselutapansa ja tavoitettavuutensa. Meillä on työkalut internetin massasta erottautumiseen. Sinulla ei tarvitse olla muuta kuin tarve ja tavoite, yhdessä hoidamme lopun. Ideoimme ja etsimme yhteisen vision, jota lähdetään toteuttamaan. Sinun ei tarvitse murehtia käsikirjoituksesta, järjestelyistä tai kuvauksista.

Me suunnittelemme, kuvaamme ja leikkaamme kaiken jos niin sovimme. Raakaversion katselmoinnissa voit antaa kommentteja, jotta lopputulos olisi juurikin tarvitsemasi. Meiltä saat myös ehdotuksia mahdollisista levityskanavista ja tavoista. Sinä tiedät tarpeesi ja me tunnemme toteutuskeinot. Ota yhteyttä niin suunnitellaan kuinka toiveesi muutetaan videoksi.

SomeMediaGroup

Tatu Singo

somemediagroup@gmail.com

045 850 8878

Yhteydenottolomake